Vrijwilligers gezocht!!

Lijkt het je leuk om één of meer dagen per maand mee te rijden op een echte nostalgische SRV wagen volgeladen met lokaal voedsel en heerlijke streekproducten? We zoeken nog chauffeurs en verkoophulpen.

Op dit moment rijden we één dag in de week. Wanneer we meer vrijwilligers hebben kunnen en willen we graag uitbreiden naar meer/andere dagen en rijroutes.

Het begint een fijn team te worden, met een kerntem van 6 en daaromheen allerlei verschillende mensen. Kom jij ons team versterken?
Misschien rijden we binnenkort ook wel bij jou in de regio. We ontmoeten je graag! Heb je interesse, meld je dan even via een mailtje bij ons, dan kunnen we kennismaken op; hiephoi@westfriesversopdeweg.nl

Hartelijke groet,
Team SRVeeeee Holladieeeeeee

Deel deze pagina
Geplaatst in Nieuws.