Nu (kneiter) Vers op de Weg: knisperende bladgroenten uit de eigen streek!

Omdat we de winter uitkomen, waar de Winterpostelein ons de hele winter heerlijke verse bladgroente uit de eigen streek, heeft gegeven, heeft de natuur ons inmiddels nóg meer verse bladgroenten te bieden.

Want, terwijl wij de koude uit onze botten voelen wegsmelten, en samen genieten van de eerste lente-zonnestralen, zijn sommige telers uit de regio, zoals Michel Boon, de voorbije weken al weer druk bezig geweest om de volgende oogsten voor te bereiden vanuit de Westfriese (onverwarmde) kas …

Dankzij zijn liefdevolle inspanningen en niet te vergeten, de stille oer-kracht van de natuur zelf, hebben we nu Vers op de Wagen kneitervers en heerlijke: Spinazie, raapstelen, rucola en andijvie en de winterpostelein ook!! Vind ons IEDERE ZATERDAG op onze route, eerst rondom Medemblik. Zie site voor route …

Deze nieuwe aanwinsten, komen allemaal van ‘onze’ biologische teler Michel Boon!

Deel deze pagina
Geplaatst in Nieuws.