We gaan rijden!! Naar Opperdoes, Twisk, De Weere en Benningbroek.

Komende zaterdag hebben we onze eerste route staan, met vier stops. Namelijk in Opperdoes, Twisk, De Weere en Benningbroek. (resp. 09.30, 11.00, 13.00 en 14.30 uur) De vrijwilligers zijn van harte welkom om langs te komen en wat te komen snuffelen aan ons en de wagen…. Wie weet wat het brengt! En de mensen die geïnteresseerd zijn in ons aanbod, zijn ook meer dan welkom! Neem een tas en cash mee, je kunt bij ons niet pinnen…

We hebben héérlijke aardappeltjes van de Aardappelhof, lekkere groenten allemaal met zorg geteeld door groentetelers uit de streek, verrassende ingemaakte groenten, kaas, pindakaas en op termijn zullen we hier, als alles goed gaat en jullie in grote getale gaan supporten, nog brood en zuivel aan toe kunnen voegen, en wat al niet meer. Want Westfriesland is zoooo veelzijdig, met mooie mensen, en ook veel mooie producten. Komt dat zien!! We kijken uit naar jouw komst!! Marloes, Jan, Susanne, Henk, Matthijs en Eric

* Komende zaterdag, 27 januari en daarna twee weken erna de volgende rijdag van de pilot.

Deel deze pagina
Geplaatst in Nieuws.